Fliber Premium

47000 L64000 L

SKU: N/A Category:

Description

Dysheku në të cilin flini është thelbesor per mirëqënien dhe shëndetin tuaj. Është shumë e rëndesishme të zgjohesh pa shqetësime trupore si dhimbja e qafës ose
shtyllës kurrizore, ndaj Fliber ofron një gamë të gjërë dyshekesh të përshtatshëm për format e trupit. Dyshekët Fliber përbëhen nga një strukturë poliur- aktive, i
veshur me pelhurën stretch,material I cili ofron veti otropedike duke u përshtatur kështu për stilin tuaj të gjumit dhe kësisoi ju lejojnë të rregulloni nivelin e qëndrushmërisë,siguron mbështetje në shtyllën kurrizore ,përshtatet me temperaturën dhe formën e trupit duke ju dhënë një pushim perfekt dhe një mbështetje të shkëlqyer për qafën, shtyllën kurrizore dhe këmbët.
Ka dëndësine 30kg/m°, i cili e bën të kategorizueshëm në të gjithë Europen.

Additional information

Size

120×190, 160×190, 180×200, 90×190