Fliber Memory Premium

54000 L80000 L

SKU: N/A Category:

Description

Me veshje pambuku dhe përbërje memory , ky dyshek është një termo-rregullues për cdo stinë apo temperaturë. I përbërë nga shumë shtresa komforti dhe top shtresa memory, te cilat ju mundësojnë të lirojnë stresin e akomuluar gjatë gjithë ditës, te jep butesinë si dhe mbështetjen e duhur ne boshtin kurrizor gje që e bëjne këtë dyshek llojin më te preferuar nga ju.Një mrekulli përsa i takon një gjumi cilësor dhe të qetë.

Additional information

Size

120×190, 160×190, 180×200, 90×190