Na Kontaktoni për më shumë !

Nëse keni ndonje pyetje na telefononi ose na dërgoni nje email

Adresa: Durres, Albania
Suport Online & Shitje
flibersleep@gmail.com
Jemi Online : Hene–Shtune: 08:00–18:00

  FLIBER SLEEP

  Fliber prezanton seriozitet në punën që bën dhe sigurisht për cdo produkt shoqëron garanci 10 vjecare.
  Sigurisht mbajmë përgjegjesi të plotë për cdo situate që mund të keni në të ardhmen.

  Kontakt

  Konsultime Online: +355 69 364 5006
  Adresa: Durres, Albania
  Orari: Mon–Sat: 08:00–18:00

  Copyright © 2019.