Përse Fliber?

Ne po vendosim një standard të ri në inovacionin e gjumit. Studiuesit dhe inxhinierët tanë në Fliber Labs kalojnë orë të tëra duke studiuar gjumin dhe krijimin e produkteve bazar në nevojat dhe reagimet reale te klientit.

Vizioni Ynë

Ne besojmë se gjumi është elementi që furnizon gjithcka që njerëzit bëjnë. Kemi kaluar vite duke  studiuar artin dhe shkencën e gjumit dhe sa më shumë që mësojmë, aq më shumë jemi të sigurt në punën që bëjmë.

Gjumi i shkëlqyeshëm ndryshon gjithcka. Na bën më miqësor, më të shpejtë, më të zgjuar,  madje edhe më të ngrohtë dhe më të qartë. Nëse të gjithë do të flinim shëndetshèm, bota do të ishte më e shëndritshme.

Ne besojmë se gjumi i shëndeshëm nuk është një luks por nje kriter për cdo njeri që nuk duhet neglizhuar