Jepi gjumit mundësi

Përse Fliber?

Ne po vendosim një standard të ri në inovacionin e gjumit. Studiuesit dhe inxhinieret tanë në Fliber Labs kalojnë orë të tëra duke studiuar gjumin dhe krijimin e produkteve bazuar në nevojat dhe reagimet reale te klientit.

Dyshekët

Fliber Memory Premium

PHOTO-2022-01-11-17-33-51.jpg

Fliber Premium

IMG_7339-scaled-1.jpg

Dergesa të shpejta

Falas në shtëpinë tuaj

Pagesë me këste

IUTE CREDIT

FLIBER SLEEP

Fliber prezanton seriozitet në punën që bën dhe sigurisht për cdo produkt shoqëron garanci 10 vjecare.
Sigurisht mbajmë përgjegjesi të plotë për cdo situate që mund të keni në të ardhmen.

Kontakt

Konsultime Online: +355 69 364 5006
Adresa: Durres, Albania
Orari: Mon–Sat: 08:00–18:00

Copyright © 2019.